понедельник, 26 марта 2018 г.

                      
                   Бажаю бути здоровими!


           «Похвала, заохочення учня, колективу дуже велика виховна сила:зростає почуття власної гідності заохочуваних,  у них виникає бажання робити ще краще.»      / В.О.Сухомлинський



  Не маючи в повному обсязі сучасної спортивно – матеріальної бази,у творчого вчителя постійно буде  виникати  проблема пошуку ефективних шляхів підвищення рухової активності, мотивації до занять фізичною культурою, фізичної підготовленості, а також зміцнення здоров’я учнів за рахунок упровадження сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у систему шкільної освіти, урочні та позакласні форми занять.  

 Заняття з фізичної культури  повинні викликати у  дитини  свідоме ставлення до фізичних вправ прагнення зробити своє тіло гарним, сильним,спритним, витривалим.

Дитинство – це та посудина, яку  намагаються наповнити що найкращим. І лише від того , чим вона наповнена, залежить розвиток дитини. Чим наповниш – те й дістанеш.
 Батьки, педагоги  навчаюся  через дітей пізнавати світ довкола себе «не обмежуючись» програмовими та віковими особливостями, Бо диво – це у дитині, а не в самій методиці!
Бо саме початком розвитку педагога є спостереження за дітьми. Пізнаючи, як міркують наші діти, дізнаємося – чого їх навчати. Неодмінно дорослі педагоги мусять шукати ці знання у прямих проявах з боку дитини. Наше завдання – навчитися бути щасливими та здоровими упродовж усього життя А що таке щастя? Щастя – це коли тебе розуміють, чують і діють. Коли ти щасливий, помічники твого щастя зігрівають усіх людей, які поруч  тебе.
Тому  я гадаю ,що кожен вчитель це експериментатор, той майстер, який не тільки вчить , а й вчиться сам постійно. Без віри у свої здібності і в свої сили не можна братися за жодну справу.
« Я готова тобі допомогти. 
Я допомагаю тобі стати людиною. 
Ти, дитина, допомагаєш мені ним залишитись.»



Комментариев нет:

Отправить комментарий